Siirry pääsisältöön

Liity Vegaaniliiton jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä kaikki kiinnostuneet ruokavalioon ja muihin kulutustapoihin katsomatta. Vegaaniliiton jäsenenä autat meitä toimimaan veganismin edistämiseksi. Järjestämme tapahtumia ja kampanjoita, otamme kantaa ajankohtaisiin kysymyksiin ja vastaamme niin kaupallisilta toimijoilta kuin viranomaisiltakin tulleisiin kyselyihin kasvissyönnistä ja -syöjistä.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat jäsenmaksulaskun toivomallasi tavalla. Jäsenyytesi hyväksytään kun olet maksanut jäsenmaksun ja se on kirjautunut jäsenrekisteriimme. Lähetämme jäsenlaskut sekä jäsenkortin mieluiten sähköisenä sillä se auttaa meitä säästämään kuluissa ja käyttämään Vegaaniliiton tulot paremmin veganismin ja eläinten oikeuksien edistämiseen. Kerran kuukaudessa ilmestyvä jäsenkirje toimitetaan aina sähköisenä.

Lomakkeesta voit valita jäsenyytesi tyypin. Täysivaltaiseksi Vegaaniliitto ry:n jäseneksi voit liittyä maksamalla täyden jäsenmaksun (30 €) tai alennetun jäsenmaksun (15 €) - tämän voit päättää laskun saapuessa. Ainaisjäsenyys maksaa 450 euroa ja ainaisjäsenillä on samat oikeudet kuin vuosimaksun maksavilla täysivaltaisilla jäsenillä. Kannatusjäsenyydet, joilla ei ole äänioikeutta yhdityksen päätöksenteossa, maksavat yksityishenkilöille 50 euroa ja yrityksille 100 euroa vuodessa.

Jäsenyys koskee aina kuluvaa kalenterivuotta!

Täytettyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen voit sulkea selainikkunan palataksesi Vegaaniliiton sivuille.

Käytetään kirjautumiseen ja jäsenkirjeen lähettämiseen.
Otamme näin yhteyttä vain poikkeustilanteissa.
Kerro tässä esimerkiksi jos et halua uutiskirjettä (saat silti esim. kokouskutsut), tai haluat jäsenkorttisi paperisena.
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Valitse toivottu laskutustapa.
 
Valitse itsellesi sopiva jäsenyys.
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.