Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry)

Seuran hallitus hyväksyy uudet jäsenet hakemuksesta. Henkilöjäsenen jäsenhakemuksen löydät alta. Jos organisaatiosi on kiinnostunut yhteisöjäsenyydestä, ota yhteyttä seuran toimistoon: toimisto@futurasociety.fi.

Futura-lehti lähetetään jäsenmaksun maksaneille jäsenille neljä kertaa vuodessa. Jäsenet saavat lisäksi alennusta seuran järjestämien seminaarien osallistumismaksuista sekä seuran julkaisuista. Seuran järjestämistä tilaisuuksista ilmoitetaan erillisellä neljästi vuodessa ilmestyvällä Futurinfo–jäsenkirjeellä, joka lähetetään sähköisenä kaikille jäsenille automaattisesti. 

Jäsenmaksu on vuonna 2024:

52 euroa / henkilöjäsen

12 euroa / nuorisojäsen (alle 24-vuotiaat, 1. jäsenvuosi maksuton) - huom! sisältää vain sähköisen Futura-lehden, ei painettua. Jos haluat painetun lehden, niin hae henkilöjäseneksi

12 euroa / opiskelijajäsen (alle 30-vuotiaat perustutkinnon suorittajat) - huom! sisältää vain sähköisen Futura-lehden, ei painettua. Jos haluat painetun lehden, niin hae henkilöjäseneksi

520 euroa / yhteisöjäsen

Huom! Käytäthän muotoa +358... ilman välilyöntejä tai väliviivoja.
Jos muu kuin Suomi.
Täytä tämä, jos haluat laskun eri tiedoilla kuin Futura-lehden
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Valitse toivottu laskutustapa.
 
Voit valita useita ryhmiä, joihin voit liittyä.
Meille tulee joskus kyselyjä tietyn alan asiantuntijan löytämiseksi. Täyttämällä tämän kohdan annat meille luvan sopivissa kohdin antaa yhteystietosi eteenpäin, esim. medialle tai seminaarin järjestäjälle.
Futura-lehden tilaus sisältyy jäsenyyteen. Valintasi saattaa jossain vaiheessa vaikuttaa jäsenmaksusi/tilauksesi suuruteen, mutta pystyt aina muokkaamaan valintaasi jäsenrekisterissä.
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.