Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Teen Ystävät ry)

Tervetuloa jäseneksi! Pääset mukaan toimintaamme täyttämällä liittymislomakkeen sekä maksamalla liittymismaksun (kertaluontoinen) + jäsenmaksun (voimassa vuoden maksupäivästä). Kun maksut ovat kirjautunut meille, liitämme tietosi jäsenrekisteriin. Tämän jälkeen saat tietoa kaikesta yhdistyksen järjestämästä toiminnasta sähköpostitse. 

Tervetuloa mukaan aktiiviseen yhditykseemme!

Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.

YSTÄVÄLLISYYSLAUSEKE

Teen Ystävät ry. haluaa olla suvaitsevainen, rohkaiseva ja välittävä yhteisö. Jokaisella yhteisömme jäsenellä tulee olla tervetullut ja turvallinen olo tilaisuuksissamme. Yhdistyksellä on nollatoleranssi kiusaamiselle, häirinnälle ja syrjinnälle. Teen henki on yhdistää – ei erotella.

Mikäli jäsen rikkoo tätä lauseketta vastaan, Teen ystävät ry:n hallituksella on oikeus erottaa jäsen yhdistyksen sääntöjen mukaan seuraavasti:

4. Jäsenen eroaminen ja erottaminen
Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan viimeistään kuluvan vuoden aikana tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella vahingoittanut yhdistystä.

Liittymällä jäseneksi ymmärrän YSTÄVÄLLISYYSLAUSEKKEEN sisällön ja sitoudun noudattamaan sitä.

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen hakemuksen jälkeen.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.