Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Keravan Tanssinharrastajat Taitokolmio ry)

Tervetuloa Taitokolmion jäseneksi! 

Täytä yhteystietosi allaolevalle lomakkeelle ja paina "lähetä" -nappia. Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on myös linkki, jota kautta voit asettaa tilillesi salasanan.

Taitokolmion jäsenmaksu on 20 euroa kalenterivuodelta. Lasku lähetetään sinulle myöhemmin sähköpostilla. Maksettuasi laskun saat jäsenkortin kurssilla.

***Jos olit jäsenenä jo viime vuonna, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti ja sinun ei tarvitse tehdä mitään. Älä siis täytä jäsenhakemusta uudelleen. Lasku jäsenmaksusta lähetetään sinulle sähköpostilla. ****
 

syötä puhelinnumero kansainvälisessä muodossa: +35840999999
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.

Taitokolmio ei ole vakuuttanut jäseniään, vaan jokainen kurssilainen huolehtii tarvittavista vakuutuksista itse. Huomaathan, että kursseilla otetaan valokuvia ja joskus pieniä videopätkiä, ja niitä käytetään Taitokolmion nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Jos et halua näkyä kuvissa, kerro siitä Taitokolmion talkoolaisille. 
 

Taitokolmiossa noudatetaan Tanssin eettistä ohjeistusta, sillä haluamme, että kaikilla on turvallista ja mukavaa tanssia ja olla kursseilla. Kaikki jäsenet sitoutuvat noudattamaan tätä ohjeistusta. Tutustu eettisiin ohjeisiin nettisivuilla. 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.