Siirry pääsisältöön

Robotiikan kesäpäivä

Yhdistys järjestää yhdessä VAMK:n, Wärtsilän ja ABB:n kanssa robotiikkapäivän Vaasassa maanantaina 19.6.2023. Päivän aikana tutustumme Vaasan Ammattikorkeakoulun robotiikan opetukseen ja palveluihin, Wärtsilän uuteen smart technology hubiin ja ABB Smart Power yksikön tuotantoon. Mielenkiitoisten vierailujen jälkeen vietämme iltaa saunoen ja ruokaillen Kalles Inn resortissa.

Kalles Inn tarjoaa myös mahdollisuuden majoitukseen 2HH merinäköalallisissa lasi-igluissa. Mikäli haluat varata majoituksen, valitse majoituksen sisältävä maksu sivun lopussa. Majoituspaikkoja on rajoitettu määrä (8kpl). Jos tiedät huonetoverisi 2HH vaihtoehdossa, ilmoita nimi lisätiedoissa. Muut 2HH vaihtoehdot täytetään satunnaisesti. Vahvistamme majoituksen ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli olet täyttänyt jäsenrekisteriin erilliset laskutustiedot, ei laskutusosoite -kenttää tarvitse täyttää vaan tiedot poimitaan rekisteristä. Voi kuitenkin halutessasi täyttää poikkeavan laskutusosoitteen. Voit ilmoittautua täyttämällä lomakkeen tai kirjautumma jäsenrekisteriin, josta löydän ilmoittautumislomakkeen ylereunasta vasemmalta.

Ilmottautumisesi, majoituksesi ja vierailukohteesi vahvistetaan kun olet maksanut osallistumismaksu. Maksamalla laskun varmistat osallistumisesi ja haluamasi vierailukohteen.

Tarkemmat tiedot ja ohjelman löydät yhdistyksen nettisivuilta.


Kesto: 19.6.2023 klo 11:30 alkaen

Tapahtumapaikka: Vaasa

Järjestäjä: Jyrki Latokartano

Sähköposti: jyrki.latokartano@roboyhd.fi,jasenasiat@roboyhd.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Tulostetaan laskulle.
Oma työnantajasi. Tulostamme tämän nimikyltteihin.
Valitse ensisijainen vierailutoiveesi. Täytämme vierailukohteet vahvistettujen ilmoittautumisten mukaisessa järjestyksessä.
Valitse osallistutko illanviettoon Raippaluodossa. Tilaisuuden hinta on sama.
Jos saavut omalla autolla ja pystyt tarjoamaan kyydin vierailukohteeseen JA Raippaluotoon, ilmoita siitä tässä. Ilmoita lisätiedoissa vapaiden paikkojen määrä.
Ilmoita tässä montako paikkaa autossasi on vapaana. Ilmoita myös mahdollinen huonetoverisi 2HH tapauksessa.