Siirry pääsisältöön

Nuo­ri­sop­sy­kiat­rian päivät 10.-11.11.2022

Nuoruus jumissa – Mistä apua?

Nuoruusikä kehitystehtävänä -luentosarja III

Nuoruusikä kehitysvaiheena on tärkeä aikuisuuden psyykkisen tasapainon kannalta. Kun lapsen ruumis muuttuu sukupuolisesti kypsäksi, myllertää se myös mielen. Miten muutoksessa elävä nuori kohdataan?

Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys järjestää nuoruusiän kehityksestä kolmen luentosarjan koulutuskokonaisuuden. Sarjan ensimmäisessä osassa (syksy 2021) tarkasteltiin normatiivista nuoruusiän psyykkistä ja fyysistä kehitystä ja sen merkitystä. Toinen osa (kevät 2022) keskittyi itsenäistymiskehitykseen ja autonomian vaatimiin haasteisiin myöhäisnuoruusiän aikana.

Tämänkertaisilla koulutuspäivillä käsittelemme nuoruusiän kehitysesteitä ja häiriöitä sekä niiden kohtaamista hoitojärjestelmän eri tasoilla. Miten nuoret voivat Suomessa vuonna 2022? Kuinka perusterveydenhuollossa vastataan nuorten psyykkiseen oireiluun ja kuinka tunnistetaan ne nuoret, jotka tarvitsevat akuutisti erikoissairaanhoidon palveluita? Millaiset tekijät nuoren hoidossa tulisi aina huomioida? Koulutuspäivien aikana näitä kysymyksiä avaa laaja joukko nuorisopsykiatrian alan ammattilaisia tutkimuksen, käytännön kokemuksen, palvelujärjestelmän kuvauksen ja tapausesimerkkien perusteella.

Aikataulu ja tarkemmat tiedot https://snpy.fi

 


Kesto: 10.-11.11.2022

Tapahtumapaikka: Auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Järjestäjä: Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry

Sähköposti: webmaster@nuorisopsykiatrinen-yhdistys.org

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Valitse alta verkkolaskuoperaattori, mikäli osallistumismaksu maksetaan verkkolaskuna (verkkolasku työnantajalle). HUOM! Lisää laskutusosoite-kenttään myös osallistujan nimi sekä mahdollinen kustannuspaikka, jotta maksava taho saa tiedot osallistujasta.