Siirry pääsisältöön

Ilmoittautuminen tapahtumaan Nuo­ri­sop­sy­kiat­rian päivät 13.-14.4.2023: sähköinen laskutus

Vaikeat tunteet, omituiset oireet

Nuori sietokykynsä äärirajoilla

Nuori kuvaa elävänsä kuin unessa ja kokevansa vaikeaksi tunnistaa itseään. Toinen nuori näkee ympärillään tummia hahmoja ja pelkää hajoavansa atomeiksi. Kolmas kokee ympäristönsä epätodellisena ja on ahdistunut, koska kukaan ei voi auttaa häntä.

Omituisten oireiden ja kokemusten ymmärtäminen on usein vaikeaa nuorisopsykiatrian alan ammattilaisillekin. Kevään 2023 koulutuspäivien keskiössä ovat erikoisten oirekuvien taustalla vaikuttavat tekijät, kuten traumat, kiintymyssuhdehäiriöt, psykoosit ja dissosiaatio. Koulutuspäivien aikana käsitellään häiriöiden tunnistamista ja erotusdiagnostiikkaa, oireiden taustasyitä ja psykodynamiikkaa sekä resilienssin merkitystä ja hoidon uusimpia askeleita. Teemoja avaa laaja joukko nuorisopsykiatrian alan eturivin asiantuntijoita tutkimuksen, käytännön kokemuksen ja tapausesimerkkien perusteella.

Aikataulu ja tarkemmat tiedot https://snpy.fi

Tämä ilmoittautumislomake on tarkoitettu osallistujille, joiden osallistumismaksu laskutetaan sähköisesti esimerkiksi suoraan työnantajalta. Ilmoittautumisen jälkeen lasku lähtee automaattisesti sähköiseen laskutusosoitteeseen. Tarkastathan siis, että laskutustiedot on annettu ilmoittautumisen yhteydessä laskutettavan organisaation ohjeiden mukaisesti.

Mikäli et halua käyttää sähköistä laskutusta tai maksat osallistumismaksun itse ja haluat sähköpostiin toimitettavan PDF-laskun, niin siirry tästä linkistä ilmoittautumislomakkeelle, jolla voit ilmoittautua ilman sähköisen laskutuksen tietoja. Tällöin lasku lähetetään ilmoitautujan sähköpostiin PDF-liitteenä. 


Kesto: 13.-14.04.2023

Tapahtumapaikka: Auditorio Leonardo da Vinci, Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Järjestäjä: Suomen nuorisopsykiatrinen yhdistys ry

Sähköposti: webmaster@nuorisopsykiatrinen-yhdistys.org

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Tulostetaan laskulle.
Lisää verkkolaskutusosoite ja -operaattori. Lisää laskutusosoite-kenttään nimi sekä mahdollinen kustannuspaikka, jotta maksaja saa tiedot osallistujasta. Mikäli verkkolaskutusosoitetta ja -operaattoria ei ole lisätty, niin lasku lähetetään sähköpostiin