Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi Suomen Hiusyrittäjät ry

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella voit hakea Suomen Hiusyrittäjien jäsenyyttä. Helpottaaksesi rekisteröimistä, täytä lomake mahdollisimman tarkasti.

Suomen Hiusyrittäjien jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja jäsenmaksukausi on 1.1.-31.12. välinen aika. Vuosittainen jäsenmaksu maksetaan yhdessä erässä ja se erääntyy maksuun tammikuussa.Voimassa oleva liittymiskampanjat saattavat muuttaa ensimmäisen jäsenvuoden maksukäytännettä. Lasku toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin.

Mahdolliset irtisanomiset tulee tehdä kirjallisesti, ennen seuraavan jäsenmaksukauden alkua. Maksamattomat jäsenmaksut siirtyvät perintään ja siitä aiheutuvat kulut lisätään jäsenmaksun päälle.

 

Jäsenluokat:

Henkilöjäsen; vuokratuolilainen, sopimusyrittäjä tai yksin työskentelevä liikkeenharjoittaja

Yritysjäsen; liikkeenharjoittaja, joka tarjoaa vuokratuoli tai sopimusyrittäjyys paikkoja tai hän toimii työnantajana.

 

Vuoden 2022 jäsenmaksut:

Juniori- / seniorijäsenyys 66 € / vuosi

Henkilöjäsenyys 233 € / vuosi

Yritys 1 (1-3 hlöä) 399 € / vuosi

Yritys 2 (4-6 hlöä) 551 € / vuosi

Yritys 3 (7-9 hlöä) 652 € / vuosi

Yritys 4 (10-16 hlöä) 798 € / vuosi

Yritys 5 (17-50 hlöä) 1000 € / vuosi

Yritys 6 (51-99 hlöä) 1354 € / vuosi

Yritys 7 (100 -> hlöä) 1859 € / vuosi

Jäsenmaksun voi maksaa myös erissä. Edellytyksenä on, että olet saanut Guida Investiltä myönteisen rahoituspäätöksen. Rahoitussopimus solmitaan Guida Investin kanssa ja Suomen Hiusyrittäjät eivät ole siinä osallisena. Rahoitussopimuksen solmineiden uusien jäsenten tulee ottaa yhteyttä toimistollemme jäsenlaskun saatuaan.

Tähän sähköpostiin mm. tiedotteet ja aktiivinen yhteydenpito
Tähän henkilökohtainen numerosi, josta voimme sinua tavoitella.
Liikkeen käytiosoite, joka ilmoitetaan asiakkaille
Osoite, johon postit lähetetään
Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
pv.kk.vuosi
 
 
Merkkaa tähän haluamasi paikallisyhdistys (PY)/ liiton suorajäsenyys (SJ). Huom. Porvoon Hiusyrittäjät sekä Kotkan ja Haminan Seudun Hiusyrittäjät perivät lisäksi pienen paikallisyhdistyksen jäsenmaksun.
 
Jäsenluokka: HENKILÖ = henkilöjäsen (vuokralainen, sopimusyrittäjä yksin työskentelevä liikkeenharjoittaja) YRITYS= yritysjäsen (työllistäjä, vuokranantaja tai sopimysyrittäjyyttä tarjoava) JUNIORI= viimeisen vuoden opiskelija tai juuri valmistunut (vastaan Henkilöjäsenyyttä)
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Tällä lomakkeella olevia tiedot luovutetaan Suomen Hiusyrittäjien käyttöön ja niiden avulla ylläpidetään muun muassa jäsenen ja yhdistyksen välistä kommunikointia. Suomen Hiusyrittäjät ei vastaa tietojen oikeellisuudesta tai niiden tarkistamisesta, vaan niistä vastaa ilmoittaja. Jäsenen tulee huolehtia tietojen ajantasaisuudesta jatkossakin. Mikäli jäsenyyttä hakeva yritys ei ole yritysrekisterin mukaisesti edustamallemme toimialalle rekisteröity tai sen toiminta ei muutoin vastaa yhdistyksen periaatteita, on Suomen Hiusyrittäjillä oikeus hylätä jäsenyys.

 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää