Siirry pääsisältöön

Jäsenhakemus

Säännöt: 3. § Jäsenet
Yhdistyksen jäsenet ovat kerhojäseniä, henkilöjäseniä ja kannatusjäseniä. Kerhojäseneksi hallitus voi hakemuksesta hyväksyä Suomessa toimivan oikeuskelpoisen moottoripyöräyhdistyksen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Henkilöjäseneksi hallitus voi hakemuksesta hyväksyä henkilön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Kannatusjäseneksi hallitus voi hakemuksesta hyväksyä Suomessa toimivan oikeuskelpoisen yhteisön, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Oikeus yhdistyksen jäsenkorttiin tai jäsenetuihin on jäsenellä, joka on suorittanut jäsenmaksun kuluvalta kalenterivuodelta.

Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 25 €. Jäsenmaksulasku toimitetaan sähköpostitse.

Kerhot ja kannatusjäsenyys: ottakaa yhteys puheenjohtaja@smoto.fi

Jäsenmaksuista lisää tietoa täältä. Säännöt kokonaisuudessaan löytyvät täältä ja jäsenedut täältä.

Sitoudun noudattamaan Suomen Motoristit ry:n sääntöjä sekä sen toimielinten laillisessa järjestyksessä tekemiä päätöksiä.

Käytä E.164-muotoa (esim. +358 44 1234567).

Annan suostumukseni siihen, että henkilötietojani käsitellään jäsenyyteni perusteella EU-tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) ja tietosuojalain sekä internetsivulla julkaistujen SMOTO:n tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Jäsenyyttäni koskevia tietoja voidaan luovuttaa jäsenmaksun perintää ja pidättämistä suorittaville.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.