Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Suomen Historiallinen Seura)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa vuosijäseneksi Suomen Historialliseen Seuraan!

SHS:n tavoitteena on edistää historiantutkimusta ja -tuntemusta Suomessa. Seura järjestää tilaisuuksia, julkaisee alan kirjallisuutta yhdessä SKS:n kanssa ja Historiallista Aikakauskirjaa yhdessä Historian Ystäväin Liiton kanssa. Seura on valtakunnallinen järjestö, joka myös edustaa suomalaisia historiantutkijoita erilaisissa kansainvälisissä yhteyksissä.

Täytä liittymislomake tässä, voit myös liittyä lähettämällä sähköpostia seuraan (shs@histseura.fi).

Jäsenmaksu on 25 euroa / vuosi. (23,- opiskelijoille.) Jäsenet saavat sähköisen jäsentiedotelehden ja alennuksia Tiedekirjassa (www.Tiedekirja.fi) että tietysti myös Tiedekirjan nettikaupasta monista historia-alan kirjoista. Seuran jäsenet voivat tilata Historiallisen Aikakauskirjan 33 euron jäsenhintaan. Lisätietoja: shs@histseura.fi

Yhdistysrekisterilaki vaatii tiedon jäsenen kotipaikasta.
Lähetämme laskut pääsääntöisesti sähköisesti.
Jos muu kuin suomalainen
Tässä voit kertoa itsestäsi, jos haluat.

Suomen Historiallinen Seura kerää vain jäsenistönsä yhteystietoja, eikä niitä anneta kolmansien osapuolien käyttöön. Rekisterin keräämisen syy ja käyttö ovat yhteydenpito jäsenistön kanssa sekä jäsenpostitus. Rekisteriä hoidetaan huolellisesti, eikä rekisterillä ole muita käyttäjiä kuin rekisterinhoitaja, FM Julia Burman. MIkäli jäsen ei ole tehnyt ajoissa osoitteenmuutostaan rekisteriin, ei SHS vastaa rekisterissä olevista vanhentuneista tai muuten virheellisistä tiedoista. Jäsenrekisteristä poistetaan tiedot jäsen irtisanottua jäsenyytensä tai kahden vuoden jäsenmaksun maksamatta jättämisen jälkeen. Rekisteri noudattaa sekä Yhteisörekisteri-, henkilötieto- että tietosuojalakia. Rekisteristä saa lisätietoa ottamalla yhteyttä rekisterin hoitajaan, shs@histseura.fi  ja rekisterin teknisestä toteutuksesta sekä suojauksesta vastaa Flo Apps OY.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää