Siirry pääsisältöön

Haluan liittyä jäseneksi

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiitos hienosta päätöksestäsi liittyä mukaan rauhanjärjestö Sadankomiteaan.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi liittymislomakkeen, voit maksaa sen heti yleisimmillä maksutavoilla tai tilata paperisen laskun. 

Yhdistyksen hallitus käsittelee kaikki jäsenhakemukset ja hyväksyy uudet jäsenet. Hallitus kokoontuu aina noin 2-3 kuukauden välein. Hallituksen päätöksestä ei lähetetä enää erillistä ilmoitusta.

Jos haluat lisätietoja jäsenyydestä tai sinulla on ongelmia liittymislomakkeen kanssa, olethan yhteydessä toimistoomme sadankomitea@sadankomitea.fi.

Ensisijaisesti viestimme jäsenillemme sähköpostitse
Tarvittaessa voimme olla sinuun yhteydessä jäsenasioissa, esimerkiksi jäsenlehden postittamiseen liittyen vanhentuneissa osoitetiedoissa, tai kutsua mukaan tapahtumiimme
Jos muu kuin Suomi. Kirjoitathan nimen englanniksi postittamisen helpottamiseksi.
Käytämme syntymäaikaa tilastointiin ja markkinointimme kohdentamiseen. Pelkän syntymävuoden voit merkitä kaksoisklikkaamalla.
Lähetämme vuoden aikana myös muutamia jäsenkirjeitä, joissa kerromme toiminnastamme ja järjestöllisistä asioista. Valitsemalla sähköisen kirjeen saat postia hieman useammin.
Sähköpostitse lähetettävän jäsenmaksun voi maksaa tilisiirtona tai suoraan useimmilla verkkomaksamisen tavoilla.
 
Vuosittainen jäsenmaksu on 40 euroa. Alennettu jäsenmaksu esimerkiksi opiskelijoille, vailla vakinaista työtä oleville, eläkeläisille tai muutoin itsensä pienituloisiksi arvioiville on 20 euroa. Voit myös liittyä ainaisjäseneksi ja maksaa kerralla koko elämäsi jäsenmaksut 800 eurolla.
Lisätietoja jäsenrekisterissä olevista tiedoista ja rekisteröidyn oikeuksista löydät rekisteriselosteesta verkko-osoitteesta https://www.sadankomitea.fi/tietosuojaseloste/

Lähettämällä lomakkeen haet Suomen Sadankomitea ry:n jäseneksi.
 

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen hakemuksen jälkeen.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää