Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Suomen Operaatiotutkimusseura ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Liity FORSin jäseneksi!

Tällä lomakkeella voit lähettää hakemuksen Suomen Operaatiotutkimusseura ry:n jäseneksi. Johtokunta hyväksyy jäsenhakemukset aina seuraavassa kokouksessaan. Lähtökohtaisesti jäsenedut* ovat kuitenkin voimassa hakemuksen jättämisestä alkaen.

Täytä lomakkeelle tarvittavat tiedot. Tietoja käytetään ainoastaan seuran toiminnassa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Jäsenmaksulasku toimitetaan erikseen sähköpostitse.

Seuran jäsenyys on perustutkinto-opiskelijoille ilmainen. Jäsenmaksu on jatko-opiskelijoille 25 euroa sekä muille 30 euroa vuodessa. Yrityksen tai yhteisön kannatusjäsenyyden hinta on 500 euroa vuodessa ja se oikeuttaa kahteen tahon edustajan jäsenyyteen. Tahon kaikilla edustajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksullisiin tapahtumiin jäsenhinnoin. Kannatusjäsenyyden etuna yritys saa myös tunnuksensa etusivulle ja seuran jäsenlehteen sekä oikeuden ilmoittaa avoimista työpaikoistaan seuran sivustolla. Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saat seuran sihteeriltä.

* Esimerkiksi osallistuminen seuran järjestämiin seminaareihin jäsenhinnalla.

Jos muu kuin postitoimipaikka.
 
Jos olet valmistunut (esim. DI tai M.Sc) tai aktiivisesti työelämässä, valitse "valmistunut". Perustutkinto-opiskelija valitse "opiskelija" ja jatko-opiskelija valitse "jatko-opiskelija".

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää