Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi, tilaa tuotteita!

RUNOYHDISTYS NIHIL INTERITIN JÄSENYYS JA LEHTITILAUKSET

Jäsenyydellä tuet yhdistyksen toimintaa ja edistät runouden asiaa Suomessa. Jäsenmaksu on 15 euroa/vuosi. Jäseneksi pääset täyttämällä oheisen kaavakkeen. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. 

Yhdistyksen toimintaa on mahdollista tukea myös liittymällä yhdistyksen tukijäseneksi. Tukijäsenyys on vuodessa 50 euroa. Jäsenedut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. 

Kerromme jäsenille toiminnastamme noin 10 kertaa vuodessa lähetettävissä jäsentiedotteissa. Lisäksi jäsenille tiedotetaan erilaisista jäseneduista.

Yhdistyksen jäsenenä Tuli & Savu -lehden vuositilaushinta on 30 euroa. Ei-jäsenille hinta on 40 euroa. Tilaukset ovat voimassa toistaiseksi. Jos haluat tilata lehden lahjaksi, ole yhteydessä Nihilin toimistoon sähköpostitse osoitteessa: info@nihilinterit.fi.

Tuli & Savun irtonumeroiden hinta on 10 euroa.

 

HUOM! Kerro kohdassa "Lisätiedot", liitytkö yhdistykseen jäseneksi vai tukijäseneksi. Tilatessasi Tuli & Savu -lehden kerro tilaatko lehden jäsenetuhintaan vai ei-jäsenenä. Kerro myös tilaamasi irtonumeron nimi.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Kerro, liitytkö jäseneksi vai tukijäseneksi. Jos tilaat Tuli & Savu -lehden, kerro teetkö tilauksen jäsenenä vai ei-jäsenenä. Kerro myös tilaamasi irtonumeron nimi tai numero (esim. Vire, nro. 96)
Valitse toivottu laskutustapa.
 
Kerro liitytkö Nihil Interitin jäseneksi tai tukijäseneksi tai tilaatko Tuli & Savun
Hyväksyn että tietoni tallennetaan sähköiseen FloMembers-rekisteriin.

Rekisteritietoja käytetään runoyhdistys Nihil Interitin jäsentiedottamiseen sekä Tuli & Savu -lehden markkinointiin. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.