Siirry pääsisältöön

Survival Tour Riihimäki

Kurssilla käydään läpi olennaisimpia motoristin selviytymiskeinoja liikenteessä ja yksin. Kurssilla harjoitellaan moottoripyörän hallintaa hitaassa ja maantienopeuksissa. Opetettavia asioita ovat mm. katseenkäyttö, ajoasennon perusasiat, jarrutustekniikka, ohjaustekniikka, kaarreajo, ajolinjat ja ajoneuvon paikka ajoradalla. Harjoituksiin sisältyvät mm. hidasajo, pujottelu, jarrutukset, epäsäännölliset porttiradat (hitaat ja nopeat), iso-8, ja keskustelut.

Kurssin hinta sisältää ratamaksun ja koulutuksen. Ruokailu on omakustanteinen. Ei-jäsenen hinta sisältää lisäksi kerhon jäsenyyden vuodeksi. 

Harjoittelupaikkana toimii Riihimäen Ajoharjoittelukeskus, jossa on monipuoliset harjoittelualueet kurssin käyttöön. Rataan voit tutustua täällä.

*Pohjola Vakuutus tarjoaa – 15 % edun kaskovakuutuksesta tässä tapahtumassa koulutukseen osallistuville henkilöille. Edun voi lunastaa olemassa olevaan tai uuteen moottoripyörän kaskovakuutukseen kurssilla mukana olevalta Pohjola Vakuutuksen edustajalta. Etu on voimassa yhden vakuutuskauden ajan. Etuus ei voi olla päällekkäinen vakuutuksenottajan mahdollisen muun Pohjola Vakuutuksessa voimassa olevan jäsenyysetuuden, kuten liittojäsenyyden oikeuttaman etuuden kanssa. Etu on ajoneuvokohtainen, eikä se siirry uuteen kohteeseen.


Päivämäärä: 05.06.2021 09:00 – 16:00

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho 69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Avoinna olevien paikkojen määrä: 18

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Kuinka monta vuotta olet ajanut moottoripyörällä
Kuinka monta kilometriä ajat keskimäärin vuodessa moottoripyörällä
Merkki, malli, vuosimalli