Siirry pääsisältöön

Motoristi Survival Kaarre Ahvenisto 30.7.2022

Kyseessä on turvallisen kaarreajon kurssi, jossa tavoitteena on perehtyä mutka-ajon saloihin turvallisessa rataympäristössä. Kurssilla perehdymme ajoasentoon, katseen käyttöön, ajolinjojen valintaan, ajonopeuden säätelyyn kaarreajossa, ongelmatilanteista selviytymiseen ynnä muuhun kaarreajoon liittyvään. Kurssi sopii sekä ensikertalaisille että jo radalla ajaneille, jotka haluavat oppia turvallisesta, tehokkaasta ja ennen kaikkea nautinnollisesta kaarreajosta lisää!

Kurssimaksu sisältää opetuksen ja ratamaksun.
Peruutuksen sattuessa pidätämme 30 euron toimistomaksun ja palautamme loput.

MELURAJAT

Normaalipäivinä saa ajaa ajoneuvolla jossa melutaso jää alle 95 db. Mittaustavat ovat seuraavat:
– Autoilla 4500 rpm, puolen metrin etäisyydeltä, 45º kulmalla, pakoputken suuaukolta.
– Moottoripyörillä, 1-3 sylinteriset 4500 rpm, 4 syl. alle 750 cc 5500 rpm ja yli 750 cc 5000 rpm m/ 45º, pakoputken suuaukolta.
Ahveniston moottoriradalla on käytössään tietty määrä ns. melupäiviä, jolloin on mahdollisuus käyttää 110 db/4500 rpm rajaa.

Huom! Tälle kurssille osallistuville yhteistyökumppanimme Pohjola Vakuutus tarjoaa - 15 % edun kaskovakuutuksesta Edun voi lunastaa olemassa olevaan tai uuteen moottoripyörän kaskovakuutukseen kurssilla mukana olevalta Pohjola Vakuutuksen edustajalta. Etu on voimassa yhden vakuutuskauden ajan. Etuus ei voi olla päällekkäinen vakuutuksenottajan mahdollisen muun Pohjola Vakuutuksessa voimassa olevan jäsenyysetuuden, kuten liittojäsenyyden oikeuttaman etuuden kanssa. Etu on ajoneuvokohtainen, eikä se siirry uuteen kohteeseen.


Päivämäärä: 30.07.2022 09:00 – 15:00

Tapahtumapaikka: Ahvenisto Race Circuit, Poltinahontie 47, 13100 Hämeenlinna

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho MP69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvio keskimääräisistä kilometreistä vuodessa
Merkki, malli, vuosimalli