Siirry pääsisältöön

Motoristi Survival 2021

Kurssilla käydään laaja-alaisesti läpi olennaisimpia motoristin selviytymiskeinoja liikenteessä ja yksin. Kurssilla harjoitellaan moottoripyörän hallintaa hitaassa ja maantienopeuksissa. Opetettavia asioita ovat mm. katseenkäyttö, ajoasennon perusasiat, jarrutustekniikka, ohjaustekniikka, kaarreajo, ajolinjat ja ajoneuvon paikka ajoradalla. Harjoituksiin sisältyvät mm. hidasajo, pujottelu, jarrutukset, epäsäännölliset porttiradat (hitaat ja nopeat), iso-8, maantielenkki, teoriaistunnot ja keskustelut. Tapahtumaan osallistuvat ovat oikeutettuja Pohjola Vakuutuksen -15% kaskovakuutusetuun, lisätietoja (linkki)

Hinta sisältää koulutuksen lisäksi lauantain ja sunnuntain ruokailut sekä yöpymisen la-su. Majoitus (2 - 4 hengen huoneet) ja kurssin aloitusluento Lomakeskus Pukkilassa https://lomakeskuspukkila.fi/, Pouruntie 1242,
34870 Visuvesi
Ei-jäsenen hinta sisältää lisäksi kerhon jäsenyyden loppuvuodeksi.
Majoitus pe - la lisämaksusta 20€ per henkilö.

*Pohjola Vakuutus tarjoaa – 15 % edun kaskovakuutuksesta tässä tapahtumassa koulutukseen osallistuville henkilöille. Edun voi lunastaa olemassa olevaan tai uuteen moottoripyörän kaskovakuutukseen kurssilla mukana olevalta Pohjola Vakuutuksen edustajalta. Etu on voimassa yhden vakuutuskauden ajan. Etuus ei voi olla päällekkäinen vakuutuksenottajan mahdollisen muun Pohjola Vakuutuksessa voimassa olevan jäsenyysetuuden, kuten liittojäsenyyden oikeuttaman etuuden kanssa. Etu on ajoneuvokohtainen, eikä se siirry uuteen kohteeseen.


Päivämäärä: 07.08.2021 09:00 – 08.08.2021 16:00

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho 69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Avoinna olevien paikkojen määrä: 16

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Kuinka monta vuotta olet ajanut moottoripyörällä
Kuinka monta kilometriä ajat keskimäärin vuodessa moottoripyörällä
Merkki, malli, vuosimalli