Siirry pääsisältöön

Adventure Tour Kierinki 2024

Adventure Tour- päivän ajo- ja koulutustapahtuma sopii sekä aloitteleville että kokeneille soratiekuskeille, jotka haluavat tehdä omasta ajamisestaan nautinnollisempaa, helpompaa ja hauskempaa. Päivän aikana opetellaan ja harjoitellaan olennaisimpia motoristin taitoja erilaisissa ajotilanteissa ja maastoissa. Näitä ovat mm. oikeanlainen katseenkäyttö, mukautuva ajoasento alustan ja tilanteen mukaan, jarruttaminen vaihtelevilla pinnoilla, moottoripyörän kääntäminen eri nopeuksissa ja olosuhteissa, sekä sujuva hallintalaitteiden käyttö (kytkin-, kaasu- ja jarrukontrolli).

Adventure Tour- päivän ohjelma rakentuu pääasiassa Kieringin kylän alueelle Sodankylässä. Siirrymme lauantaina 25.5. iltapäivälla Rovaniemen Tour-koulutuksen jälkeen mielenkiintoisia reittejä pitkin Kieringin kylään perinteiseen ajokauden aloitukseen. Kieringin lomakylässä on tarjolla maukas illallinen, sauna ja mukavaa seuraa.  (omakustannushintaan, tiedustelut ja majoitusvaraus Kieringin lomakylä, 0408091610).

Adventure tour- päivän ohjelma alkaa sunnuntaina 26.5 kello 10 ja jatkuu noin kello 17 asti. Mukaan voi tulla myös sunnuntaipäiväksi. Sunnuntain ohjelma räätälöidään osallistujien mukaan

Hintaan sisältyy:

- 1 pv koulutusta (sis. ratamaksut)

Hintaan ei kuulu:

- ajoneuvo / polttoaineet

- ajovarusteet

- ruokailut

- mahdollinen majoitus Kieringissä

Hinta jäsenelle 95,00 euroa

Hinta ei jäsenelle 125,00 euroa. Hinta sisältää kerhon loppuvuoden jäsenyyden

Hinta alle 18 v. osallistuja 45,00 euroa


Päivämäärä: 26.05.2024 09:00 – 16:00

Tapahtumapaikka: Kieringin lomakylä, Tuirantie 4, 97390 Kierinki

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho MP69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Voit maksaa maksusi välittömästi Paytrailin kautta onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen.