Siirry pääsisältöön

Motoristi Survival Sora 2021

SoraSurvival - MotoristiSurvivalin uusin, jännittävä olomuoto

Kurssilla käydään laaja-alaisesti läpi olennaisimpia motoristin selviytymiskeinoja liikenteessä ja yksin. Kurssilla käsitellään samoja asioita kuin perinteisellä MotoristiSurvival-kurssilla, eli keskitytään herkistelemään perinteisin menetelmin ajajan havainnointi- ennakointi ja ajotaitoja. Twistinä normaaliin, osa harjoitteista viedään perinteisen kurssin sijaan päällystämättömälle tielle. Miten ajaminen muuttuu soralle siirryttäessä? Tervetuloa oppimaan tästä viikonlopun mittaisen, koulutuskokoontumisajon merkeissä. 

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kurssia tai tietynlaista pyörätyyppiä - tähän koulutukseen voi osallistua kaikenlaisilla moottoripyörillä. Asenne ratkaisee. 

Tapahtumaan osallistuvat ovat oikeutettuja Pohjola Vakuutuksen -15% kaskovakuutusetuun, lisätietoja (linkki)

Hinta sisältää koulutuksen lisäksi lauantain ja sunnuntain ruokailut sekä yöpymisen la-su. Majoitus (2 - 4 hengen huoneet) ja kurssin aloitusluento Lomakeskus Pukkilassa https://lomakeskuspukkila.fi/, Pouruntie 1242,
34870 Visuvesi
Ei-jäsenen hinta sisältää lisäksi kerhon jäsenyyden loppuvuodeksi.

*Pohjola Vakuutus tarjoaa – 15 % edun kaskovakuutuksesta tässä tapahtumassa koulutukseen osallistuville henkilöille. Edun voi lunastaa olemassa olevaan tai uuteen moottoripyörän kaskovakuutukseen kurssilla mukana olevalta Pohjola Vakuutuksen edustajalta. Etu on voimassa yhden vakuutuskauden ajan. Etuus ei voi olla päällekkäinen vakuutuksenottajan mahdollisen muun Pohjola Vakuutuksessa voimassa olevan jäsenyysetuuden, kuten liittojäsenyyden oikeuttaman etuuden kanssa. Etu on ajoneuvokohtainen, eikä se siirry uuteen kohteeseen.


Päivämäärä: 07.08.2021 09:00 – 08.08.2021 16:00

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho 69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Korvaa sekä vastaanottajan nimen että osoitteen laskuilla. Ole hyvä ja käytä rivinvaihtoja.
Kuinka monta vuotta olet ajanut moottoripyörällä
Kuinka monta kilometriä ajat keskimäärin vuodessa moottoripyörällä
Merkki, malli, vuosimalli