Siirry pääsisältöön

Survival Tour Riihimäki 2022

Survival Tour- kurssi sopii sekä aloitteleville että kokeneille motoristeille, jotka haluavat tehdä omasta ajamisestaan helpompaa ja hauskempaa.

Kurssilla opetetaan ja harjoitellaan laaja-alaisesti olennaisimpia motoristin selviytymiskeinoja monenlaisissa ajotilanteissa ja -nopeuksissa. Keskitymme kurssilla motoristin keskeisimpiin ajotaitoihin, näitä ovat mm oikeanlainen katseenkäyttö, ajonopeuden sovittaminen tilanteiden mukaiseksi, hallittu jarruttaminen, hidasajo sekä sujuva hallintalaitteiden käyttö (kytkin-, kaasu- ja jarrukontrolli).

Hintaan kuuluu:

- 1 pv koulutusta (sis. ratamaksut)

Hintaan ei kuulu:

- ajoneuvo / polttoaineet

- ajovarusteet

Hinta jäsenelle 60 euroa

Hinta ei-jäsenelle 95 euroa

Hinta alle 18v osallistuja 40,00

Ei jäsenen hinta sisältää loppuvuoden kerhon jäsenyyden


Huom! Tälle kurssille osallistuville yhteistyökumppanimme Pohjola Vakuutus tarjoaa - 15 % edun kaskovakuutuksesta Edun voi lunastaa olemassa olevaan tai uuteen moottoripyörän kaskovakuutukseen kurssilla mukana olevalta Pohjola Vakuutuksen edustajalta. Etu on voimassa yhden vakuutuskauden ajan. Etuus ei voi olla päällekkäinen vakuutuksenottajan mahdollisen muun Pohjola Vakuutuksessa voimassa olevan jäsenyysetuuden, kuten liittojäsenyyden oikeuttaman etuuden kanssa. Etu on ajoneuvokohtainen, eikä se siirry uuteen kohteeseen.


Päivämäärä: 11.06.2022 09:00 – 17:00

Tapahtumapaikka: Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy, Hirvijärventie 37 11710 Riihimäki

Järjestäjä: Moottoripyöräkerho MP69 ry

Sähköposti: koulutus@mp69.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Merkki, malli, vuosimalla