Siirry pääsisältöön

Melonnan peruskurssi 4/2021

Kurssin sisältö

Melanvilauttajien (MeVin) melonnan peruskurssit toteutetaan Suomen Melonta- ja Soutuliiton ohjeistuksen mukaisena. Kurssilla tutustutaan mm. seuratoimintaan, erilaisiin kanootti- ja kajakkimalleihin, varusteisiin, kaluston ja varusteiden käsittelyyn ja huoltamiseen, pukeutumiseen, oikeaoppiseen melontatekniikkaan sekä melonnan turvallisuuteen, mm. pelastamiseen ja pelastautumiseen. Kaikkia tärkeimpiä melontataitoja harjoitellaan käytännössä ja jokainen saa kurssin aikana henkilökohtaista opastusta. Kurssi sisältää myös pienimuotoisen retken. Kurssilla melotaan yksikkökajakeilla ja tavoitteena on, että jokainen osallistuja saa kokeilla kurssin aikana useampaa kajakkimallia.

Kurssin sijainti

Kurssi pidetään Tuomiojärven vesistössä kolmena peräkkäisenä päivänä. Kurssien tukikohtana toimii MeVin vaja Tuomiojärven uimarannan luona.

Osallistumismaksu

Kurssin osallistumismaksu MeVin jäsenille, opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille tai omalla kajakilla on 60 € ja muille 80 €. Kurssille osallistuva voi liittyä ennen kurssia jäseneksi netissä tällä lomakkeella, kerro lisätiedoissa tulevasi kurssille. Saat osallistumismaksulaskun sähköpostiisi. HUOM: Kurssimaksu pitää maksaa laskussa olevaan eräpäivään mennessä, jotta paikkasi kurssilla säilyy! Olemme automatisoineet ilmoittautumista tälle vuodelle, joten jos maksu jää maksamatta, järjestelmä pudottaa henkilön kurssilta ja tarjoaa paikkaa jonossa seuraavalle. Osallistumismaksu sisältää ohjauksen, kurssiretken ruokatarpeet sekä tarvittaessa kaluston ja varusteiden käytön.

Vaatimukset ja vastuut

Pääsyvaatimuksena kurssille on vähintään auttava uimataito. Seuralla on kajakkeja noin 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistuakseen huoltajan suostumuksen. Suosittelemme osallistujille omaa tapaturmavakuutusta, osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään vain kurssille ilmoittautumista ja mahdollista seuran jäseneksi liittymistä varten. Muut ilmoittautumistiedot kuin nimi ja osallistumistieto tuhotaan kurssin jälkeen. Osallistumistietoja säilytetään, jotta suoritus voidaan tarvittaessa jälkikäteen varmistaa, vaikka osallistuja olisikin hukannut kurssitodistuksen. Ilmoittautumalla hyväksyt tietojesi käyttämisen kurssin järjestelyihin sekä jäsenrekisterissä, mikäli liityt jäseneksi.

Lisätietoja: https://melanvilauttajat.fi/tietosuojaseloste/


Kesto: ma-ke klo 17-21

Järjestäjä: Melanvilauttajat ry

Sähköposti: riku.parkatti@melanvilauttajat.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Noin 15–17-vuotiaat voivat osallistua kurssille huoltajan suostumuksella.
Vähintään auttava uimataito on edellytys kurssille osallistumiselle.
Esimerkiksi tajunnan tasoon tai tasapainoon vaikuttavat sairaudet voivat estää osallistumisen kurssille. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Jos olet asiasta epävarma, ole yhteydessä kurssin vastuuohjaajaan.
Kasvis, gluteeniton, jokin allergia tms.? Kurssin viimeisenä päivänä tehdään pienimuotoinen retki, jonka eväät sisältyvät kurssimaksuun, ilmoita tässä, mikäli sinulla on jokin ruokavalio, jonka toivoisit huomioitavaksi eväitä hankittaessa.
Kurssi on seuran jäsenille edullisempi (80 e sijaan 60 e). Jäsenenä pääset myös melomaan seuran kalustolla ja osallistumaan järjestämäämme toimintaan.