Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Marjaniemen Melojat ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenyyden hakeminen

Seuran toiminta on sen perustamisesta lähtien rakentunut jäsenten talkoohengen varaan. Jokainen jäsen tuo mukaan omaa erikoisosaamistaan. Luottamustehtävistä ei makseta palkkioita. Seura ei halua toimia pelkkänä kajakkilainaamona, vaan jäsentensä aktiivisena yhteisönä.

Jäsenyyden ehdot

Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet henkilöt. Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen melonta- ja soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin suorittanut henkilö tai henkilö jolla on todistus vastaavasta osaamisesta esim EPP, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa. Muista liittää hakemukseen todistus melontataidostasi.

Päätösprosessi

Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus. Etusijalle asetetaan oman seuran melontakurssin suorittaneet. Myös seuran kokonaisjäsenmäärä vaikuttaa päätökseen. Hallitus voi myös hyväksyä jäseniksi muiden melontaseurojen jäseniä.

Ilmoitus päätöksestä

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään viesti, jossa kerrotaan maksuohjeet (ensimmäiseltä vuodelta maksetaan myös liittymismaksu) sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

Pakollinen perehdytys

Uusi jäsen on velvollinen osallistumaan vajarannassa tutustumis- ja perehdyttämistilaisuuteen, jossa tarkistetaan myös maksusuoritukset. Tilaisuuksia järjestetään alkukesästä useita ja myöhemmin tarpeen mukaan. Tämän jälkeen jäsen on oikeutettu lunastamaan itselleen vajan avaimen.

Maksut

— seniori liittymismaksu 45 € ja jäsenmaksu 40 €
— juniori liittymismaksu 0 € ja jäsenmaksu 0 € *
— vajan avainpantti 30 € 

*) Junioriksi jäsen katsotaan sen kalenterivuoden loppuun, jona hän täyttää 18 vuotta

 

Kansainvälisessä muodossa +358 xx
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Erityistaidot tai ammattiin liittyvä osaaminen, jolla tarvittaessa voin tukea seuran talkoo- yms. toimintaa ( rakentaminen, atk, ohjelmointi, tiedotus, ruoanlaitto, esiintymistaidot ...)
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Voi vaihtaa e-laskuksi verkkopankin sivuilla
 
Retki, kunto, koulutus, buffa tms.?
Liitä oheen jpg, png tai pdf muotoinen todistus melontataidoistasi
Juniorijäsen ei voi lunastaa seuran avainta

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää