Siirry pääsisältöön

20.6.2022 retki Sunilaan

Kotkassa, Sunilan Kantolassa, järjestetään ainutlaatuinen Aino Marsio-Aallon tuotannosta kertova näyttely kesä-heinäkuussa 2022. 

SLMY ry:n äsenretkellä pääset näyttelyn lisäksi tutustumaan opastetusti Sunilan arkkitehtuuriin. Sunilan alue on kaunis metsälähiö ja samalla Alvar Aallon laajin toteutunut työ. Opastetun kierroksen yhteydessä tutustumme myös toisen Aalto-keräilijä Jani Kylmäsen ”Aaltokotiin” Sunilan alueella. Piipahdamme myös Kotkan upeassa Sapokan vesipuistossa, joka on etenkin kesällä näkemisen arvoinen paikka. Päivän aikana ruokailemme Ravintola Jokihelmessä.

SLMY järjestää bussikuljetuksen päivän aktiviteetteihin. Kyytiin on mahdollista nousta Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Hyvinkäältä sekä Helsingistä. Paluumatkalla käytämme samaa reittiä. Retken hinta on 47€/henkilö ja se sisältää kuljetukset, ruokailun, näyttelylipun sekä opastetun kierroksen. Saat laskun sähköpostiisi heti kun olet ilmoittaunut mukaan tällä lomakkeella. Voit ilmoittaa kerralla useita henkilöitä joilla on sama lähtöpaikkakunta (valitse valikosta montako henkilöä ilmoitat samalla laskulla). Eräpäivä on 3 viikkoa ilmoittautumisesta.

Lisätietoja retkestä ja aikataulusta verkkosivuillamme: https://www.slmy.fi/20-6-2022-retki-sunilaan/
Ilmoitamme bussikuljetuksen tarkemmat lähtöpaikat lähempänä retken ajankohtaa. 


Päivämäärä: 20.06.2022 08:00 – 21:00

Tapahtumapaikka: Sunila, Kotka

Järjestäjä: Suomen lasimuseon ystävät ry

Sähköposti: info@slmy.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.