Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Lahden vapis -yhteysrekisteri)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lahden vapis -yhteysrekisteri

Lahden vapis -yhteysrekisterin tavoitteena on seurakuntalaisten ja Lahden vapaaseurakunnan toiminnassa mukanaolevien ja toiminnasta kiinnostuneiden hyvä huolenpito. Rekisteriä käytetään yhteydenpitoon ja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Henkilö, joka haluaa osaksi tätä asiakasrekisteriämme, saa sähköpostiinsa linkin, jota klikkaamalla hän pääse antamaan omat tietonsa. Tässä yhteydessä hän kirjautuu rekisteriin ja aktivoi oman tilinsä, eli muodostaa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jatkossa hän ylläpitää omia tietojaan ja voi halutessaan erota rekisteristä.

Rekisteristä eroaminen

Rekisterissä oleva henkilö kirjautuu sisään omilla tunnuksillaan ja omalla salasanallaan. Omat tiedot kohdassa on mahdollista lähettää alla olevan kuvan mukaisesti eronpyyntö, tällöin henkilö eroaa vain tästä Lahden vapiksen -yhteysrekisteristä, mutta ei seurakunnasta eikä kirkkokunnasta.

Seurakunnan kokoontumisten aikana on info-pisteellä mahdollista täyttää paperilomake, jonka tiedot seurakunnan työntekijä tallentaa Lahden vapis -yhteysrekisteriin.

Jos muu kuin postitoimipaikka.
 
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Tietoni saa tallentaa Lahden vapis yhteysrekisteriin ja niitä saa käsitellä rekisteriselosteen mukaisesti Lahden vapaaseurakunnan tiedottamiseen, toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan?

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää