Siirry pääsisältöön

Tervetuloa kulttuurin ja kädentaitojen pariin.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kymin Nikkarit jäsenyyshakemus

Jäsenyyttä haetaan hakemuksella. Yhdistys perii liittymismaksun liittyviltä jäseniltä ja jäsenmaksun vuosittain sekä käyttömaksut toiminnasta. Maksut määritellään vuosikokouksessa. Yhdistyksen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostilla ja yhdistyksen nettisivuilla. Nettisivuilta on myös henkilöstötietolain mukainen rekisteriseloste. www.kyminnikkarit.fi

Liittymismaksu on 40 euroa (sis. ko. vuoden jäsenmaksun). Jäsenyys alkaa kun liittymismaksu on maksettu.

Lähettämällä hakemuksen noudatan yhdistyksen sääntöjä ja toimintaohjeita. Nikkarit ei vakuuta jäseniään ja jäsenet toimivat omalla vastuulla.

Hakemus kirjautuu suoraan jäsenrekisteri järjestelmään. Pyrimme antamaan palutteen noin kahden viikon sisällä. Lisätiedot Juhani Haapala 040 507 2196 tai jussihaapala59@gmail.com

Nikkarin tiedotus tapahtuu tähän sähköpostiin
kirjaa maatunnuksen kanssa +358
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Muodossa pp.kk.vv Ei pakollinen tieto, mutta suotava -Kiitos
Yhdistys tiedottaa sähköpostilla, mikäli sinulla on sähköpostiosoite
Laskutus sähköpostilla, mikäli sinulla sähköposti käytössä
Merkitse työnantaja kentään työnantaja tai viimeisin työnantaja ( eläke ) (esim. UPM-Kymi / eläke ) Jos olet ollut vakinaisessa palveluksessa 7.3.2006 UPM- Kuusankosken tehtailla, niin merkitse se myös.

Kymin Nikkarit ry. ei vakuuta jäseniään. Jäsenet toimivat omalla vastuulla harrastetiloissa ja tapahtumissa sekä vastaavat itse tarveaineista ja harrastetöistä. Jäsenenä noudatan yhdistyksen sääntöjä ja ohjeita.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää