Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Kallan Melojat ry)

Tällä lomakkeella haet Kallan Melojien jäsenyyttä. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki. Huomaa kuitenkin, että oikeus seuran melontakaluston itsenäiseen käyttöön vaatii riittäviä taitoja. Jos sinulla ei ole näitä taitoja melonnan peruskurssilta tai muualta, voit meloa seurakalustolla vain seuran ohjatuilla melonnoilla (tai muuten varmasti melontataitoisten seuran jäsenten valvonnassa) kunnes olemme esimerkiksi torstaimelontojen yhteydessä todenneet taitosi riittäviksi.

Tarkasta ennen liittymistä maksumme. Huomaa, että seuran jäsen- ja muut maksut koskevat aina tilikautta, joka päättyy syyskuun lopussa. Vaikka maksaisit jäsenmaksun loppukesästä, lokakuussa alkaneen kauden jäsenmaksulasku tulee kuitenkin vuodenvaihteen hujakoilla. Jos tämä ei kuulosta reilulta, lykkää jäseneksi liittyminen uuteen tilikauteen.

Jos muu kuin postitoimipaikka.
esim. puurakentaminen, yhdistysverotus/-lakiasiat, kajakin korjaus tai joku muu
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Huom! Ethän toivo paperilaskua, ellei sähköpostitse laskujen vastaanottaminen ole sinulle täysin mahdotonta.
Meitä kiinnostaa erityisesti, oletko käynyt seuramme järjestämän melonnan peruskurssin (ja milloin) tai koskikurssin tai jonkun muun melontaseuran tai vastaavan toimijan järjestämän perustasoisen kurssin. Jos sinulla ei ole käytyjä kursseja mutta melontataustaa on muuten, onko sinulla peruskurssin tasoa vastaavat taidot muualta? Kerro tästä tarkemmin.
Jos vastaat myöntävästi, kerro kiinnostaako sinua lukolla suojattu vajapaikka Kenolassa tai Savolanniemessä, (halvempi) lukitsematon orsipaikka Kenolan katoksessa tai (lyhyille kajakeille) lukollinen autotallipaikka Kenolassa.
Kalustomaksu on voimassa tilikauden (1.10.-30.9.), maksaa sen missä vaiheessa vuotta tahansa. Kalustomaksua ei tarvitse kuitenkaan maksaa seuran uimahallivuoroilla harjoittelua varten, vaan siihen oikeuttaa jo pelkkä jäsenmaksun maksaminen.
Kallan Melojien jäsenrekisteri

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.