Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Herttoniemi-seura ry)

Tällä lomakkeella voit liittyä Herttoniemi-seuraan. Seuran jäsenenä voit harrastaa talviuintia Tuorinniemen talviuintipaikalla tai vuokrata viljelypalstaa Fastholman viljelypalsta-alueella. Talviuintiin hakemisesta ilmoitetaan seuran nettisivulla herttoniemi.fi > Talviuinti. Seuran jäseneksi ja palstajonoon voi hakea ympäri vuoden, hakemusten käsittelyaika voi vaihdella. Voit hakea samalla hakemuksella sekä talviuintiin että viljelypalstajonoon. Älä tee erillistä hakemusta, jos haet molempiin. Jos olet jo seuran jäsen ja haluat aloittaa talviuinnin tai hakea palstaa, älä täytä hakemusta vaan lähetä sähköpostia seuran osoiteeseen herttoniemiseura@gmail.com.

Herttoniemi-seuran jäsenmaksu on 10 euroa/jäsen. Kannattajajäsen/yhteisö 80 euroa. Talviuinnista ja viljelypalstasta veloitaan erillinen korvaus (uinnin kausimaksu/palstan vuokra). Maksuista ja korvauksista päätetään seuran syyskokouksessa.

Laskutamme tällä hetkellä uinnin aloittamisesta 25 euroa. Kausimaksu on 35 euroa (sisältää seuran jäsenmaksun 10 e) laskutetaan tammikuussa tai liittymisen yhteydessä. 

Jos haluat aloittaa talviuinnin, valitse Seuran tarjoamat palvelut -kohdassa Herttoniemen Hylkeet, ja jos haluat hakea viljelypalstaa, valitse Viljelypalstajono, muutoin valitse Herttoniemi-seura. Seuran jäsenyys sisältyy talviuintipalveluun ja palstaa jonottavista tulee seuran jäseniä, kun saavat palstan.

Liittymisesi jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin, jolla voit hallita jäsentietojasi. Jäsenedut löydät herttoniemi.fi -sivuilta.

Jos haluat muuttaa osoitetietojasi, tee se jäsentietojen hallintaohjelmassa https://www.flomembers.com/herttoniemi/user/login tai lähetä muuttuneet tiedot osoitteeseen herttoniemiseura@gmail.com

Kirjoita numero muodossa +358
Palstaa voivat hakea postinumeroalueiden 00800, 00810, 00880, 00790, 00570 ja 00820 asukkaat.
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Jos sinulla on toiveita, esim. palstan koosta tai haluat kertoa, mitä olet ajatellut viljellä. Jos haluat liittyä talviuimariksi, kirjoita tieto tähän.
 
Valitse Herttoniemi-seura, kun haet pelkästään seuran jäsenyyttä. Jos haet palstaa, valitse Viljelypalstajono. Jos haet talviuimariksi, valitse Talviuimarit. Tarkista talviuinnin hakuajat seuran nettisivulta Herttoniemi.fi > Talviuinti.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.