Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Herttoniemi-seura ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella voit liittyä Herttoniemi-seuraan. Seuran jäsenenä voit harrastaa talviuintia Tuorinniemen talviuintipaikalla tai vuokrata viljelypalstaa Fastholman viljelypalsta-alueella. 

Herttoniemi-seuran jäsenmaksu on 10 euroa/jäsen. Kannattajajäsen/yhteisö 80 euroa. Talviuinnista ja viljelypalstasta veloitaan erillinen korvaus (uinnin kausimaksu/palstan vuokra). Maksuista ja korvauksista päätetään seuran syyskokouksessa, päivitämme hinnat tänne kun ensi vuoden hinnat on vahvistettu. Otamme vastaan uusia jäseniä normaalisti ja talviuinnin aloittaminen on myös nyt mahdollista, laskutamme tällä hetkellä uinnin aloittamisesta 25 euroa (avaimen hankintakulu). Kausimaksu laskutetaan tammikuussa ja sen suuruudesta päätetään syyskokouksessa. 

Jos haluat aloittaa talviuinnin, valitse Seuran tarjoamat palvelut -kohdassa Herttoniemen Hylkeet, ja jos haluat hakea viljelypalstaa, valitse Viljelypalstajono, muutoin valitse Herttoniemi-seura. Uudet uimarit ja viljelypalstalaiset saavat jäsenyyden automaattisesti.

Liittymisesi jälkeen saat sähköpostiisi aktivointilinkin, jolla voit hallita jäsentietojasi. Jäsenedut löydät herttoniemi.fi -sivuilta.

Jos haluat muuttaa osoitetietojasi, tee se jäsentietojen hallintaohjelmassa tai lähetä muuttuneet tiedot osoitteeseen herttoniemiseura@gmail.com

Kirjoita numero muodossa +358
Palstaa voivat hakea postinumeroalueiden 00800, 00810, 00790, 00570 ja 00820 asukkaat.
Jos sinulla on toiveita, esim. palstan koosta tai haluat kertoa, mitä olet ajatellut viljellä
 
Jos haluat aloittaa talviuinnin, valitse palveluksi Herttoniemen Hylkeet, ja jos haet palstaa, valitse Viljelypalstajono.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää