Siirry pääsisältöön

Paperiteatteriesitys Unipuu, katsojille 6kk alkaen, striimi äitienpäivänä 9.5. klo 10

Äimä ry järjestää piristystä lapsiperheille. Tarjoamme perheille huhti-toukokuussa useamman mahdollisuuden katsoa striimattua nukketeatteria perheen pienimpien kanssa.

Äitienpäivänä 9.5. klo 10.00 vuorossa on vauvoista päiväkoti-ikäisiin toimiva ihana paperiteatteriesitys Unipuu. Esityksen voi katsoa ihan vain esityksenä, mutta sen jälkeen on 10min työpaja, missä neuvotaan minkä tyyppisiä hahmoja voi tehdä yhdessä lapsen kanssa tai lapselleen, viihdytykseksi tai yhteisiin hetkiin. Varaa käsille vaikkapa harso tai jotain vastaavaa, niin voitte kokeilla yhdessä hahmon tekoa.

Huom! Tätä voi katsoa ja kokeilla myös isä tai vaikkapa lapsen kummi yhdessä pienen kanssa ja äiti voi saada ansaitun huilihetken.

Ikäsuositus: 6 kk ja siitä ylöspäin.

"Tämä kekseliäs esitys on suunnattu perheen pienimmille ja on parhaimmillaan kun se katsotaan oman vanhemman tai huoltajan kanssa. Unenomaiset hahmot ja muodonmuutokset saavat myös vanhempien mielikuvituksen liikkeelle. Mitä kaikkea syntyykään valkoisesta paperista! Esityksessä ei ole kieltä, joten se soveltuu vaikka englannin-, saksan- tai kiinankielisille.

Esitys on valmistettu Taiteen edistämiskeskuksen tuella."

Unipuun on tehnyt ja striimin toteuttaa lastenkulttuurin valtion taidepalkinnon 2018 saanut Aapo Repo, Nukketeatteri Reaktori. Voit lukea lisää Nukketeatteri Reaktiosta ja esityksestä: 

https://www.nukkereaktori.com/

Pieni vilaus Unipuun maailmaan: https://vimeo.com/293777303

Tämä äitienpäivän esitys on tarjolla aivan kaikille perheille, jäsenyyttä ei vaadita. Esitys toteutetaan Hartwallin säätiön tuella. Esityksen katsomiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja ilmoittautumisen, jotta voimme lähettää sinulle salasanan esityksen katsomista varten. Ilmoittautumisaika tähän esitykseen päättyy lauantaina 8.5. klo 15.00, jotta linkki ja salasana katsomiseen voidaan toimittaa lauantaina klo 18 mennessä. Striimattuun esitykseen ei ole ylärajaa katsojamäärille.

Huomioithan, ettei esitystä tallenneta! Kannattaa olla katsomossa klo 10.00.

Lisätietoja: laura.piirainen@aima.fi

 


Päivämäärä: 09.05.2021 10:00 – 10:45

Järjestäjä: Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Sähköposti: laura.piirainen@aima.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.