Siirry pääsisältöön

Nukketeatteriesitys Siilin talvi, striimi helatorstaina 13.5. klo 10

Äimä ry järjestää piristystä lapsiperheille. Tarjoamme jäsenperheillemme huhti-toukokuussa useamman mahdollisuuden katsoa striimattua nukketeatteria perheen pienimpien kanssa. 

Helatorstaina 13.5. klo 10.00 vielä kerran valloittava Siilin talvi -soolonukketeatteriesitys. Kesto n. 25min, ikäsuositus 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

"Talvisin siili on normaalisti horroksessa. Tänä syksynä hän saa ajatuksen, että hän haluaa nähdä talven ensimmäistä kertaa. Siili työskentelee kovasti pysyäkseen jalkeilla ja odotus on kova. Talvi ja luonnon taianomainen muodonmuutos lopulta saapuukin tuoden mukanaan monia uusia kokemuksia ja tuttavuuksia. Miten siilin käy talven kanssa?

Hauska ja vähän jännittäväkin tarina. Klassisia nukkenumeroita uusilla mausteilla, tervetuloa katsomaan!"

Siilin talven on tehnyt ja striimin toteuttaa lastenkulttuurin valtion taidepalkinnon 2018 saanut Aapo Repo, Nukketeatteri Reaktori. Voit lukea lisää Nukketeatteri Reaktiosta ja esityksestä: 

https://www.nukkereaktori.com/

 

Striimatun esityksen tarjoaa Äimä ry jäsenilleen. Esityksen katsomiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja ilmoittautumisen, jotta voimme lähettää sinulle salasanan esityksen katsomista varten. Ilmoittautumisaika tähän esitykseen päättyy 11.5., jotta linkki ja salasana voidaan toimittaa keskiviikkona 12.5. Striimattuun esitykseen ei ole ylärajaa katsojamäärille.

Huomioithan, ettei esitystä tallenneta! Kannattaa olla katsomossa klo 10.00.

Lisätietoja: laura.piirainen@aima.fi

 


Päivämäärä: 13.05.2021 10:00 – 10:30

Järjestäjä: Äidit irti synnytysmasennuksesta Äimä ry

Sähköposti: laura.piirainen@aima.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.